Shame on me =)

Ne men seriöst, har inte tid att skriva varenda dag just nu... Så mycket som händer i mitt liv just nu ! Kan dra de senaste jag har gjort iaf =) I helgen har Elin och Crille vart uppe hos oss vi har fiskat, grillat, plockat blåbär m.m Tat d lungt helt enkelt =) Igår var jag nere istan o shoppat med sistra! Änna kul att umgås me henne nu när båda har växt upp =) Blev lite ändradde planer på kvällen men va gör de om hundra år??=)  Iaf, har köpt massa skoj!! Köpte bla en denimtunica från gina =) Såå söt =')
Sen en t-shirt (kort modell) från Monki som e vit med diamanter på sig =) Och sen lite småsaker. En sak som jag älskar är aromer, doftljus blabla ;) Ett tips bara! Har alltid sånt hemma de luktar så gott!!! Innan ja avrundar måste ja flika in att ja saknar en av mina bästa vänner Jaqueline som just nu befinner sig i Brasilien, hennes hemland! Åh ja saknar dig <3 Peace out! /LOops! höll på att glömma ! Vi har skaffat oss en kattunge till =) Han heter Rasmus och är helgo! 
Ska lägga upp bilder på han ngn dag men måste gå ..puss!!


 


Kommentarer
Postat av: Shiko

Hej!

Hjälp mig att bli Nelly.com's nästa skodesigner.

Rösta på min skodesign.http://nelly.com/designyourshoe/?obj=gh5cy2jOdwFj6NOKxBTi95WnvcG1OZ6s7xLtou8FeAnXO2f02yhz#shoeGalleryPs. Kommentera min blogg när du röstat. Alla som röstar får länkningar när tävlingen avslutas

Om du har redan röstat så ber jag om ursäkt, och man kan rösta igen. ;)

2010-08-05 @ 00:52:08
URL: http://shikos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0