=)

Hej! Då var de tisdag och det var andra dagen i skolan =) Känns bra!! opps got to go lagar fiskgratäng ^^

Jaha...

Börjar skolan på måndag,...känns overkligt när man jobbat i 4år :S Men men de lär bli intressant =)
Jadå som sagt firade vi 4år i söndags, that went well =) d va myspys på resturang å så, dagen innan var de femkamp på lisse men crille & elin å mani =) BTW kl e tjugo i 8 på morronen åh ja har inte somnat än :O Måste ändra på de tills skolan, men de har hänt en sak =( En av mina närmaste vänner har fått cancer...åh de känns tungt,...men de ska allt bli bra får vi hoppas!! Men man får verkligen en tankeställare...De är mkt som som har hänt de senaste.allvarliga olycker m.m..gillar de inte alls =/ Så va nära dem du älskar en dag kanske du inte har chansen mer...nu ska ja ut med mimmi =) Love/L 


It feels good !

Äntligen börjat med att bara äta nutrilett pulver! Inte för att ja e överviktig men ja älskar min gamla smala kropp!! Sen efter detta blir de bara kött o grönsaker inget vitt som /pasta,potatis,ris m.m på ett tag =) Var i stan o shoppade igår =) Köpte skolmaterial bla och en 4årspresent till min älskling =) För den 15AUG firar vi 4år tillsammans :D <3 Sen köpte ja kläder till mig som vanligt :D HAHA kommer inte få plats måste ha en större walkingcoset :D Men nu ska ja röja lite i förråd å så och packa packa packa =) Kram /Ltjoho!!

Idag har d verkligen vart konstigt väder :S Men imorgon blir de roligare =) Då ska ja ner te götet å träffa en tjej som ja träffade i säffle på körskolan =) Sen blir de att möta upp Elin & Mami så ska vi göra en shoppingtur ! Idag är min kärlek och hämtar en bil vi har köpt =) En volvo! Eftersom våran förra bil paja så kmr vi inte ut till vårat hus å kan greja där, men nu så =) Saknar mitt hus juu=(  Men men nu ska ja göra pannkakoooor wii =) /L
Shame on me =)

Ne men seriöst, har inte tid att skriva varenda dag just nu... Så mycket som händer i mitt liv just nu ! Kan dra de senaste jag har gjort iaf =) I helgen har Elin och Crille vart uppe hos oss vi har fiskat, grillat, plockat blåbär m.m Tat d lungt helt enkelt =) Igår var jag nere istan o shoppat med sistra! Änna kul att umgås me henne nu när båda har växt upp =) Blev lite ändradde planer på kvällen men va gör de om hundra år??=)  Iaf, har köpt massa skoj!! Köpte bla en denimtunica från gina =) Såå söt =')
Sen en t-shirt (kort modell) från Monki som e vit med diamanter på sig =) Och sen lite småsaker. En sak som jag älskar är aromer, doftljus blabla ;) Ett tips bara! Har alltid sånt hemma de luktar så gott!!! Innan ja avrundar måste ja flika in att ja saknar en av mina bästa vänner Jaqueline som just nu befinner sig i Brasilien, hennes hemland! Åh ja saknar dig <3 Peace out! /LOops! höll på att glömma ! Vi har skaffat oss en kattunge till =) Han heter Rasmus och är helgo! 
Ska lägga upp bilder på han ngn dag men måste gå ..puss!!


 


RSS 2.0